25. nov, 2014

Amming offentlig?

Jeg kaster neg på diskusjonen, hva er rett og hva er galt? Hva er det som fornermer enkelte så fryktelig med en kvinne som gir sitt barn mat?

Vi som har hatt små barn vet at når ting blir trist og trasig for minsten, eller at magen er tom, da går sikringa 😳I beste fall kommer det en sår hulking fra vognen, i verste fall illsinte hyl og masse spetakkel...hva tenker grinebiterne rundt om kring da?!? "stakkars unge, kan ikke den fryktelige moren få den til å ti still? Nei, det var ikke slik før, mine barn var flinke og stille..." Ja nemmelig, barna ble nemmelig ammet offentlig!!!

Det er synd å si det, men det er også fakta, i en periode (eller flere, tre for min del) blir vi damer gjort om til matstasjon. For at barna skal slippe å sulte, må vi gi dem mat, og det ideelle ville jo vært å ha en flaske klar, i passe temp, men alle som har ammet vet at ikke alle barn tar flaske, og at man har nok å tenke på når man skal til byen med en liten engel, at det å begynne å pumpe seg i siste liten også blir bare tull.

nei kjære medmennesker, hopp ned av din høye stol, stikk fingeren i jorda, og aksepter "Matstasjoneb" Det neste blir vel at kommunen skal bruke penger på Ammestuer? Som pent kan flettes inn i bensinprisene det også...

kjære nybakte mødre, amm iveg, la "Juret" slippes ut i fri dressur, og gi ditt barn mat, så kan grinebiterne snu seg, eller holde seg hjemme 😊