Juni 2014

Tirsdag 10.juni 2014

Været er ikke det beste her i Paradis, når jeg starter min Gudinneferie, men gresset er grønt, og blomstene gule 🙂

Jeg har sittet her å filosofert litt igjen, over dette med omtanke. Jeg har i den senere tid opplevd noen interessante episoder på dette område. Ett av tillfellene var en ung dame som hadde forsøkt å hjelpe et familiemedlem ved å ta kontakt med tredjeperson.  Etterpå var hun engstelig for at dette skulle bli feil, at det skulle virke som om hun blandet seg inn i noe hun ikke hadde noe med.
Jeg sa at "omtanke blir aldri feil", det jeg mener er at enhver har lovt til å hjelpe en annen person der man kan hjelpe, spesielt familie!
Et annet tillfelle var en dame i sin beste alder som bekymret seg for foreldrene sine. Foreldrene er over 70 år, men er fryktelig glad i alkohol, både til hverdag og fest, uten å være det man kaller alkoholikere. Denne damen tok det opp med sin søster og sin ektemann, og beskjeden hun fikk var å ikke bry seg, og at bekymringene var bortkastet.
Når på veien ble det forbudt å bry seg? At omtanke er bortkastet? Jeg mener fortsatt at "Omtanke blir aldri feil" men kanskje tar jeg feil?
Til tider får man inntrykk av at omtanke er det samme som å stikke nesen sin i ting man ikke har noe med, men det kan da umulig stemme?
Nei du, nå venter kaffen og den vidunderlige naturen her ute mot havet, og mens jeg filosoferer videre på hvor grensen går mellom omtanke og det å stikke nesen sin i andres saker, stikker jeg en tur ut, og jeg mener fortsatt at Omtanke blir aldri feil 🙂

GOOOOOD TIRSDAG 🙃